söndag 27 juli 2008

Sälen



Befinner mig just nu i Sälen, trodde jag skulle bli utan internet i en vecka, men icke. Grannarna här bor nämligen här permanent och har internetuppkoppling. Att smyga sig in på deras uppkoppling fungerade ju inte direkt, lösenord (siffror) nämligen, men mamma och pappa har pratat och verkat blivit riktigt på god for med dem så jag fick lösen och kan nu surfa så glatt när jag för en gångs skull vaknar så tidigt som strax över åtta och inte är trött. Nu är klockan visserligen strax över tio men iallafall.

Förlåt att jag inte hörde av mig, Robin. Det blev lite privata problem. Vi kan ta det privat nån gång, annars så kanske du kan gissa vad det handlar om.

Förresten så har jag hittat en chinchilla jag vill köpa. Det är en hane, jättesöt, bara nån vecka gammal om jag fattat det rätt, finns i Göteborg och är leveransklar 30:e september. Marmorerad (vit/grå) med en hel del grått. hur söt som helst, precis den färgen jag vill ha. Ägaren/uppfödaren har flera som är intresserade, bland annat några från Norge, men hon säljer honom helst till någon i Sverige som kan ge honom en kompis. Jag har sagt att jag är intresserad så jag håller tummarna. Hur som helst så skulle hon iallafall inte lägga ut honom till salu på iallafall två veckor. Men jag hoppas. Tommy har sagt att vi kan ju åka ner och hämta den om det är så, billigare att åka bil och dela på bensinkostnaden om man är två än att åka tåg. Han har inget namn än, tror jag, har frågat, får se om hon svarar senare idag.

Och nu något negativt; jag tror inte att jag får en studentlägenhet, tyvärr... Jag har hittills ansökt på 6 (3 i taget) 5 av dem fick jag inte, den sista får jag antagligen inte, sista datumet är om någon dag. Jävla skit att dom ska ha ett helvets POÄNGSYSTEM! Hur rättvist är det?! Man får en jävla poäng för varje dag man är medlem, DET hade lärarna kunnat prata om när det gällde högskolan/universitetet. Jag har ingen lust att gå på bostadsgarantin, får erbjuds man en så måste man tacka ja annars stryks man från den garantin och då tar de inte hänsyn till ens önskemål utan man får helt enkelt en lägenhet, kan vara hur långt som helst från universitetet. Nejtack. Annars får jag väl söka lägenheter till våren, och samla ihop de där jävla poängen...

Nu är klockan kvart över tio och jag ska äta frukost och tjura lite en stund i tysthet. Sen ska jag rycka upp mig, för vi ska ut och bada och jag hoppas det blir trevligt.

I was broken and alone,
I wanna rest my bones
The sun is shining now,
But still I'm feeling cold

I had a demon in my head,
I don't know what I've said
I'm so sorry for the stories I've told

1 kommentar:

ROBIN sa...

Det är lugnt Malin, vi tar det en annan gång. Men fortfarande, var inte rädd för att höra av dig nån dag när du känner för att ta en promenad eller nåt. Hoppas problemen löste sig :)